hannah_g 发表于 2020-7-28 08:05:01

[飄盤+百度][原創][J2 天堂的天使 x265 1080p50 MKV][全10集]

影片名稱:天堂的天使 / 戀愛可以持續到天長地久 (日語:恋はつづくよどこまでも / 英文:Love will last forever.)
影片集數:共10集
影片格式:x265 MKV 1080p 50fps
影片大小:每集約970MB 約45分鐘 (第1集 及 第10集 15分鐘加長版 約1.1GB)
音軌語言:粵語 / 日語
字幕語言:繁體中文 DvbSub
錄影制作:某人錄影 / cmwong壓制
存放網盤:飄盤 / 百度

內容簡介: (mytvsuper.com)
女高中生佐倉七瀨(上白石萌音)為了救人而結識了醫師天堂浬(佐藤健),自此決定走上醫學之路,5年後她成為護士,再度見到天堂浬時,發現他是個冷酷毒舌但深受患者信賴的醫生!經過各科實習後,佐倉決定到循環系統內科擔任護士,追隨天堂浬…

主要演員(粵語配音):上白石萌音(羅孔柔)、佐藤健(李凱傑)、山本耕史(陳卓智)、吉川愛(黃昕瑜)

下載地址:回復+50雪點
**** Hidden Message *****

禁止私自轉載,嚴禁上傳到在線視頻網站,謝謝合作。
<< 免 責 聲 明 >>
● 下載鏈接 僅供網路測試,無任何販售行為及獲得任何利益。
● 本檔案的提供純為試看或試聽用途,請勿作商業上之用途。
● 請於下載完後24小時內自行將其檔案刪除,請購買支持正版。
● 若私自散佈造成任何法律責任,本人將對以上內容恕不負責。

ccc5 发表于 2020-7-28 09:41:40

好看一看~谢谢分享:o

chrisrex 发表于 2020-7-28 09:57:09

用电疗疗法?{:7_253:}

yy2000t 发表于 2020-7-28 10:12:13

好多人話呢部好睇。

lwk3419 发表于 2020-7-28 11:09:43

原來係日本嘅醫療劇,睇吓好唔好睇先,多謝晒

hkviutv 发表于 2020-7-28 12:06:56

呢套日劇今朝睇咗下,的確幾好睇,多謝樓主可以及時分享啦

82540064 发表于 2020-7-28 13:03:14

啊好睇 再睇一次粤语版,,。

classical 发表于 2020-7-28 13:22:34

星期一至五都播,好快就播晒啦,唔知之后又会播咩呢?

cmwong 发表于 2020-7-28 13:36:38

classical 发表于 2020-7-28 13:22
星期一至五都播,好快就播晒啦,唔知之后又会播咩呢?

之後應該係播(韓劇) 優雅的家

cmwong 发表于 2020-7-28 13:38:52

chrisrex 发表于 2020-7-28 09:57
用电疗疗法?
真係有要電療嘅愛情喜劇{:9_403:}
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: [飄盤+百度][原創][J2 天堂的天使 x265 1080p50 MKV][全10集]