漫步 发表于 2023-1-8 00:37:50

关于资源区权限调整通知

因为近月有大量恶意注册账号的人,这些人摞完新手奖励就去买资源账号就用完即弃再去重新注册然后又去买

严重扰乱论坛秩序。

所以从即日起所有资源区需要持有至少1000雪点方可进入

要把雪点带在账号存入银行无效

DayZZinG 发表于 2023-1-8 10:07:09

tommyjemmy 发表于 2023-1-8 08:54
个人觉得利用雪点唔喺好公平,应该利用级别限制

級別限制都唔係幾恰當,有D人一兩日就可以水到 土之精灵LV.3

如果可以設定1000雪點或註冊時間1年以上,咁就得防偷資源嘅人又可以比老會員繼續瀏覽

673343904 发表于 2023-1-8 00:40:41

殺殺殺{:9_399:}殺無赦

漫步 发表于 2023-1-8 00:41:40

673343904 发表于 2023-1-8 00:40
殺殺殺殺無赦

每日都杀几件啦

乌鸡汤 发表于 2023-1-8 00:43:30

为帅云澈 发表于 2023-1-8 00:47:41

系喔,真系好多新手喔~弹出弹入甘~~

PS∶老大,过年果时有搞论坛活动?充值果D

麦兜腩 发表于 2023-1-8 00:53:38

支持維護論壇正常運轉!嚴厲打擊無良行為:lol

漫步 发表于 2023-1-8 00:54:52

为帅云澈 发表于 2023-1-8 00:47
系喔,真系好多新手喔~弹出弹入甘~~

PS∶老大,过年果时有搞论坛活动?充值果D ...

个班人今次没希望啦,等赚够1000雪点已经被封号

春节有

为帅云澈 发表于 2023-1-8 00:57:57

漫步 发表于 2023-1-8 00:54
个班人今次没希望啦,等赚够1000雪点已经被封号

甘就好,我都以为系好多人真人黎嘅添~原来搞嘢嘅啊~

OK ,收到~~~~坐等活动~{:7_219:}

勇者罗兰 发表于 2023-1-8 01:10:54

难怪甘多新人{:7_243:}

wwasd234 发表于 2023-1-8 01:17:35

觀賞下小黑屋,就可以了解到啲人點解會被封,學到唔少嘢。
新年有新活動優惠嘅話,到時會再揾揾大老ADMIN,家下熟習下論壇先{:6_174:}
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: 关于资源区权限调整通知