漫步 发表于 2023-9-10 01:30:35

係时候反击淘宝卖片党

反击方法其实好简单就是偷返佢地片然后在论坛派街坊
目的做烂市咁就自然没人帮衬佢地,考虑到都要有肯人掏荷包买贼赃所以特别允许呢类资源可以收少少雪点

收费按资源买入价标准计算每套不超过50雪点,当然如果你想1雪点都不收真正派街坊就更好:lol

1-5元最多收10雪点
6-10元最多收15雪点
11-20元最多收30雪点
21-30元最多收40雪点
31-50元最多收50雪点

不过只可以分享论坛没的资源或者更高质版本,大家得闲可以搜刮淘宝、抖音睇睇有没靓货:lol

反正呢啲资源早已经沦为无良商家谋利工具不如派街坊传承粤语:lol

邪恶领域 发表于 2023-9-10 01:48:07

{:7_248:}第一部帮你做烂市的路过

DayZZinG 发表于 2023-9-10 02:03:48

係靚貨, 大大醒幾雪可能仲吸引:lol

kwan 发表于 2023-9-10 02:39:27

我觉得佢地係唔介意咯,因为真係好多街外懒鬼情愿俾钱都唔会上论坛,睇咗成年抖音果个童梦童真海滨,客源好多,d回头客仲唔少,有几次直播中佢同人语音,大概得知佢嘅“产业链”,佢未必自己下下自己去揾,有人专门卖片俾佢,哩度有d咩新嘢,只要係百度网盘,过两日佢就有得卖(之前嘅幻法小魔星,最近嘅天空战记)

跳盡無悔 发表于 2023-9-10 03:26:37

衰啲講句,呢啲可能係咁多正式商業單位都唔重視成全嘅情況下,我哋作為普通人可以做到嘅承傳方法(苦笑)

BBQ海老大 发表于 2023-9-10 06:42:17

谁甘拿出稀有资料分享 都系收得死贵 像我这种平民已经买不起 如果买得起 我见一部高清一部{:6_148:}

我心粤漫 发表于 2023-9-10 07:24:49

算啦,没必要计较太多

DayZZinG 发表于 2023-9-10 08:22:36

kwan 发表于 2023-9-10 02:39
我觉得佢地係唔介意咯,因为真係好多街外懒鬼情愿俾钱都唔会上论坛,睇咗成年抖音果个童梦童真海滨,客源好 ...

我之前都有諗過呢個問題, 其實如果真係要打沉佢地, 最好嘅方法係佢地邊度賣, 我地又邊度賣
一蚊雞賣出去好過益佢地, 佢地賣片乜成本都唔使賺埋咁多, D錢比論壇當係伺服器維護費仲好
不過呢個工作量巨大, 而且可能唔係個個都捨得咁賣, 或者牽涉道德問題, 對我就唔拘, 反正你有你賣我有我賣;P

神之影 发表于 2023-9-10 09:39:00

支持CEO做法

ljj2023 发表于 2023-9-10 09:56:48

支持楼主的决策##128077;##128077;
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 係时候反击淘宝卖片党