return 发表于 2024-3-28 11:39:06

百度/115[原創合成]網飛版[解讀惡之心的人們][全12集][1080mkv 粵/韓雙語/繁简英字幕][无台标]

影片名称:解讀惡之心的人們
影片集數:全12集(每集大約 1.26-1.92G左右)共19.01G
影片格式:1080p mkv
字幕语言:粵/韓雙語/繁简英字幕
存放网盘:百度/115
片源:web dl 網飛片源韓語Dolby Digital Plus,1080p視頻,无台标+黃viu帳戶下載粵語音軌,剪輯片頭和片尾粵語音軌調整封装合成
網飛片源比黃viu強又或者係強迫症,嘻嘻嘻!

【內容簡介】:《解讀惡之心的人們》(韓語:악의 마음을 읽는 자들/惡의 마음을 읽는 者들,英語:Through the Darkness),為韓國SBS於2022年1月14日起播出的金土連續劇,改編自權日勇和高納穆創作的犯罪小說《追逐怪物的人》。此劇講述在沒有側寫師、精神病概念的年代,因為極惡的犯人連環出現,使得大韓民國陷入恐懼之中,為了追捕那些惡魔,需要傾聽他們內心聲音的側寫師們的犯罪推理故事

此处影片截图

82540064 发表于 2024-3-28 12:12:59

流媒体的 ,網飛平台 係比其它视频平台质量高 比4K高码 清

yingjie 发表于 2024-3-28 13:14:02

{:9008:}viu版我都下载完了

asd2008asd 发表于 2024-3-28 13:15:23

悬疑剧都几好睇

木之叶 发表于 2024-3-28 16:54:09

##128517;网飞的片源真的是随便被分享~

神之影 发表于 2024-3-28 19:17:12

网飞的粤语

return 发表于 2024-3-28 19:49:15

yingjie 发表于 2024-3-28 13:14
viu版我都下载完了

唔好意思啊大佬!呢套嘢我都未睇琴日啱啱睇開頭少少覺得好暗,所以就上網搵吓有冇其他版本好彩搵到網飛嘅仲可以下完。網飞的確比黃viu 強。但係我仲係覺得暗。係唔係呢啲咁嘅恐怖片一定要超級暗先至有feel?如果有4k,我唔介意再合多次,反正呢套戲都系得12集。

53057bon 发表于 2024-3-28 21:27:21

睇图片系比viu光鲜少少,画质确实都好。

winglinl 发表于 2024-3-28 22:49:11

我绝对嘅双语强迫症!我只能感谢!

yingjie 发表于 2024-3-28 23:08:18

return 发表于 2024-3-28 19:49
唔好意思啊大佬!呢套嘢我都未睇琴日啱啱睇開頭少少覺得好暗,所以就上網搵吓有冇其他版本好彩搵到網飛嘅 ...

不过我手机睇唔系好觉。总之多谢啦!
页: [1] 2
查看完整版本: 百度/115[原創合成]網飛版[解讀惡之心的人們][全12集][1080mkv 粵/韓雙語/繁简英字幕][无台标]