返回顶部
chrisrex 23版主

[img=400,225]http://www.javascript.nu/cgi4free/randomlink/link.pl?account=chrisrex[/img] [img=400,225]http://www.javascript.nu/cgi4free/randomlink/link.pl?account=chriscruise[/img]

• 春风千樱

• 绫崎飒

• 波波

• 朝风理沙

• 花菱美希

• 瀨川泉

• 阪本先生

• 松前緒花

• 松前緒花

• 艾尔凡斯.艾力克

• 莱.马斯丹

• 安城鸣子

• 藤林椋

• だんご大家族

• 赤司征十郎

• 紫原敦

• 黄濑凉太

• 绿间真太郎

• 基路仔

• 坂田銀時

• 发帖7101
  • 主题179
  • 粉丝57
  • 关注3
大家都在看
相关推荐

[其他更多] [原创]新人类...妖兽都市地狱圣女...性肌魔... 3粤日意语

1万

版主

雪点

哈比夏露露松前緒花松前緒花水の人鱼森島遙基路仔初音未来安城鸣子Shiny Gift西雅爾·法多姆海貝L彭格列黑手党夢想の的愛~靈犀侵略!乌贼娘Haru櫻乃★丶悪魔の白娅骑士王Saber巡音露卡坂田銀時神樂志村新八定春桂小太郎见崎鸣梦想の的爱~初衷みほの梦想春风千樱绫崎飒波波朝风理沙花菱美希瀨川泉艾尔凡斯.艾力克莱.马斯丹赤司征十郎紫原敦黄濑凉太绿间真太郎藤林椋だんご大家族乔巴阪本先生

chrisrex 显示全部楼层 发表于 2012-5-31 23:23:07 |阅读模式
影片名稱】:妖兽都市2之地狱圣女
影片集數】:2(粤)/3(日)
影片格式】:x264 美版?DVDrip 640x360 704×400 10bit
檔案大小】:602+94  644+86 390+774+674(冇咗意文细过原来嗰个so货的)
片源來源】:偷自 绯嘟 2kun 超压自路比分流R2-I版
音頻來源】:TXB班底粤?......,具体5g…….
語  言】:粤日 +意大利5.1ch
字幕語言】:英vobsub +意大利ass
死檔時限】:mu最少730(听闻) 115长期(2kun话)...........  115???
总 代 理】:GIA
節目簡介】:
各位仲记唔记得呢个网址上嘅配音http://124.228.254.229/html/ent/20100715/120184.html
其中p2 p3系超级搞笑兼粗口配音,音频上年7月经已揾好,不过到上星期先有合成佢嘅念头......今日,终于合咗呢部超黄超暴力嘅作品………………

………佢老嘟,粤语翻译同原版嘅世界观完全唔同,唔知介绍边个好…………

呢出名为妖兽都市嘅物体,其实完全唔係妖兽都市嚟,而系一出永井豪出品叫暴力阿积(Violence Jack)嘅超黄超暴力嘅三部曲神作…………..之所以咁叫,听闻系想食住真正妖兽都市(wicked city)嘅势,赚返几笔……[attach]550033[/attach]
播放顺序方面,如果按照暴力阿积嘅世界观嚟睇,剧情嘅时间顺序应该系 第二部1988年出,第三部1990年出,第一部1986年出.不过地狱圣女嘅时间顺序应该系 第三部 第二部(设定喺10年后发生嘅事),第一部唔知系冇用到定係揾唔到粤语……….

内容方面,除咗视觉上继承暴力阿积冚家铲般嘅效果,配音方面仲好q有粤语文化,差唔多所有可以出得街(绝无嘟器官)嘅粗口都穷形尽相咁表露出嚟,笑到趴街唔舍得起身.....

最后,我合呢出嘢合到只想讲一句话:冚家铲,佢係咪片嚟㗎,我差啲冇得剩,你卤味~~~~~~~~~~~~~[attach]550027[/attach]
咁q难合,你估我系rambo个妹啊?要个宾妹嚟叹下先补得返啊

--------------------------------------------------------------------
截图:
太黄太暴力嗰啲就唔Q截了

[attach]13417[/attach][attach]13418[/attach][attach]13419[/attach][attach]13420[/attach]
[attach]13421[/attach]

警告多次:呢部片含有大量超暴力超黄嘅片段,揸   
男女 女女 男人妖应有尽有....建议20+以上先好睇.......未够称嘅都系返屋企睇IQ博士把啦

120417,性肌魔终于复活了[em252]
权限设置喺500+5星梦,实在系好难出得街,都唔知会唔会被高层ban[attach]550036[/attach].......啲新会员想睇,升到500嗰时都应该够称了...................[attach]550035[/attach]
-------------------------------------------------
回复可见

整返个捐款箱补下.........[attach]550037[/attach]
购买主题 已有 275 人购买  本主题需向作者支付 10 雪点 才能浏览
54 407

[LV.Master]伴坛终老

风之精灵LV.1

雪点
kmb2000 显示全部楼层 发表于 2012-6-1 16:40:56
一個字!!!!勁!!!!無其他可以形容得更貼切

风之精灵LV.1

雪点
2630 小时

初音未来L哈比夏露露悪魔の白娅巡音露卡坂田銀時神樂みほの梦想Haru櫻乃★丶骑士王Saber艾尔凡斯.艾力克春风千樱绫崎飒莱.马斯丹女王控夢想の的愛~靈犀志村新八见崎鸣風穴あける☆アリア爱德华.艾力克

WaiTungChu 显示全部楼层 发表于 2012-6-1 17:27:17
顶,应该唔使等到50岁先达到500积分呱?
therock 该用户已被删除
显示全部楼层 发表于 2012-6-1 21:58:08
 成长值: 7750

精灵魔法师☆★

雪点
1119 小时
vskenyuan 显示全部楼层 发表于 2012-6-1 22:05:58
支持!來到呢度大家都繫新人,唔好設甘高權限好哦超三。
头像被屏蔽

禁止访问

雪点
kgwaj 显示全部楼层 发表于 2012-6-1 23:23:02

风之精灵LV.2

雪点
bao5354 显示全部楼层 发表于 2012-6-2 01:06:34
积分唔够,纯支持下...

土之精灵LV.2

雪点
fzmcon 显示全部楼层 发表于 2012-6-2 01:26:35
覺得好搞笑 D配音 哈哈

2万

炎之精灵LV.3

雪点
i007 显示全部楼层 发表于 2012-6-2 03:18:38
D配音劲到扑街咁

水之精灵LV.2

雪点
akaiito 显示全部楼层 发表于 2012-6-2 09:05:44
电脑上边已经有纯粤嘅片,尼个真系好强大...........