返回顶部
大家都在看
相关推荐

[飘雪网盘] 同班同学 多语版全集 更@2022

风之精灵LV.1

雪点
cherryCC 来自手机 显示全部楼层 发表于 2023-10-28 16:49:14
好多謝樓主既分享啊,吾知粵語有幾集呢?

风之精灵LV.1

雪点
cherryCC 来自手机 显示全部楼层 发表于 2023-10-28 18:08:27
請問樓主有無放百度呢?資源還有效麼

风之精灵LV.1

雪点
cherryCC 来自手机 显示全部楼层 发表于 2023-11-18 14:52:48
之前联系楼主无回应不过都系买左哩部粤语动漫,吾知楼主几时整好呢?可以通知一下吗?
wai008 + 200 退款

查看全部评分总评分 : 雪点 +200

风之精灵LV.2

粤语动画拾荒者

雪点
1156 小时
netasa 显示全部楼层 发表于 2023-11-21 04:21:53
cherryCC 发表于 2023-11-18 14:52
之前联系楼主无回应不过都系买左哩部粤语动漫,吾知楼主几时整好呢?可以通知一下吗? ...

1.请你睇清楚一楼所写嘅,“请别购贴”红字!
2.无回复你係因为你自己唔睇贴,已经写得很明白了。至少我觉得我无必要复你。且你问嘅问题好“白痴”
3.我唔係事必要放分享出来嘅,无义务要话你知几时有得下。点解唔放分享当然都无必要同你解释好无。
4.你係想要而且係急住想要嘅,可以去求片区处发贴会有其他人帮补档。

PS:我并唔係要针对你,只因有某D人通过某D方式下载左压缩包又无密码,唔买贴仲要PM我要密码嘅人有唔少至会有宜家情况。希望你唔係其中一员。

好吧,我購買前已經詢問過你鏈接有無效,等左好幾日,我仲係好想買我先會試試購買,你唔想分享麻煩你刪帖退雪點,我會係資源區求,睇過評論區覺得你係個耐心回復他人問題的人所以先想搵你買,無想到你原來連回復一下   发表于 2023-11-21 11:52

风之精灵LV.2

粤语动画拾荒者

雪点
1156 小时
netasa 显示全部楼层 发表于 2023-11-22 07:19:53
cherryCC 发表于 2023-11-18 14:52
之前联系楼主无回应不过都系买左哩部粤语动漫,吾知楼主几时整好呢?可以通知一下吗? ...

我无权删贴,你去稳版主啦。至于退雪,係你自己要买(无人强逼你)所以都係稳版主啦。我唔会主动配合嘅!!   熟悉我作风嘅人会清楚点解我会迟迟唔放。唔复你就因你唔睇贴,想你自己去睇贴。
当然,我有我原因无需同你解释。就此作罢!!
PS:去求档啦,短期(至于几短就唔知了)内你都等唔到我嘅补档或跟进架啦。

如果我出於禮貌買前咨詢你鏈接仲有無效,尊重版規唔可以求已有資源係白癡既話,你就係個連回復,尊重他人,遵守版規都做唔倒既無恥之人,有來有回都係我做人做事既風格   发表于 2023-11-22 12:18

[LV.Master]伴坛终老

9万

管理员

雪点
wai008 显示全部楼层 发表于 2023-11-22 11:06:48
樓主整理中, 大約什麼時候才完成, 有人買了, 但不能下載, 要求退雪點, 還想開貼求資源

风之精灵LV.2

粤语动画拾荒者

雪点
1156 小时
netasa 显示全部楼层 发表于 2023-11-26 04:01:41
wai008 发表于 2023-11-22 11:06
樓主整理中, 大約什麼時候才完成, 有人買了, 但不能下載, 要求退雪點, 還想開貼求資源 ...

已经同拒讲过啦,只不过係拒想要有明确时间俾拒。我对依种人无视之。
之后拒自作聪明买贴,我写明唔好购贴,拒偏要搞事,我都无计。(拒另外果边都PM过我无厘头问题)我见我写得好清楚无必要解释甘多!    关于拒要求档,我唔反对其他人帮拒补档。就算我阻止都无用。之于雪点,你响我度减番俾咯,我无所谓喔!(反正我唔操作)

PS:你睇拒点评仲要人身攻击,我无话过拒个人点点点,拒自己对号入座!! 仲要唔係因为拒想要,我就要按拒所讲分享俾拒架!!!  若果此贴有违版规,你就删除吧。 反正我只可以讲对于本贴分享短期内不会有任何变动。同样,“我MISS係大佬”果贴都係一样。下到就下,碍眼嘅可以删帖!

[LV.Master]伴坛终老

9万

管理员

雪点
wai008 显示全部楼层 发表于 2023-11-26 07:09:28
netasa 发表于 2023-11-26 04:01
已经同拒讲过啦,只不过係拒想要有明确时间俾拒。我对依种人无视之。
之后拒自作聪明买贴,我写明唔好购 ...

有試人性格心急,不想等待,有些人可以等一年都得,我幫到就幫,已經退左雪點比佢,無扣你雪點,你慢慢更新就可以

风之精灵LV.2

粤语动画拾荒者

雪点
1156 小时
netasa 显示全部楼层 发表于 2023-11-28 03:19:39
wai008 发表于 2023-11-26 07:09
有試人性格心急,不想等待,有些人可以等一年都得,我幫到就幫,已經退左雪點比佢,無扣你雪點,你慢慢更 ...

不是这个问题,係我发现有D无买过我贴嘅ID问我要解压密码!所以我怀疑有某D VIP睇到下载嘅百度链接去下载左之后,又无密码解唔到之后仲傻嗨嗨上黎稳我拧密码,你话依D係米低能。

有D人呢,拒想搏下买一个贴之后拧个密码去试解压下同个发布者嘅其他资源睇下会唔会撞得中。我以前有唔少资源用相同密码,为左应付依类人所以要重整理下发布过嘅网络资源(重整重压重上传)所以呢,我唔介意“心急”果D人有无豆腐可食!! 因为我知道钟意嘅人一定会等得起,反正每隔一段时间,我一样会更改分享,同埋想下载嘅人一定会下到只要拒肯坚持。

PS:8仔你应该叫拒去充VIP吖嘛!!利用下依D心急为论坛加下收益都好吖。

4万

精灵王☆

雪点
9940 小时
stebrick 显示全部楼层 发表于 2023-11-28 06:33:29
多語版正呀,期待更新~